La policia britànica investiga sobre l’os humà trobat dins d’un mitjó en una botiga Primark

Un client de la popular cadena Primark va trobar un os humà en un mitjó a la venda a la botiga de la marca a la població britànica de Colchester, informa la BBC. L’os estava «net» sense pell ni partícules que el envoltessin i no semblava procedent d’un traumatisme o amputació recent. La policia ha obert una investigació, que començarà per interrogar els proveïdors i minoristes. La cadena Primark es va disculpar per si la troballa podia haver causat «angoixa» al comprador. La signatura s’inclina per pensar que és un incident que pot estar relacionat amb un «incident» a la fàbrica on es va elaborar la peça. Però altres fonts també afirmen que podria haver estat introduït en els mitjons per una persona amb intencions desconegudes, entre les que podria trobar-se crear una notícia falsa que perjudiqués a la signatura, que ja ha patit en alguna ocasió algun cas aïllat que ha resultat ser incert.

Port de Tarragona