Conduïa de matinada per Reus amb un cotxe en flames, amb el carnet retirat i quadruplicant la taxa d’alcoholèmia

Un veí de Reus, de 45 anys, va ser detingut per agents de la Guàrdia Urbana la matinada de dissabte després de conduir ebri, sense carnet en vigor per suspensió judicial i amb el cotxe en flames pel centre de la ciutat. La policia va aturar el vehicle, un turisme Audi A6, al carreró del Gas sobre les dues de la matinada en comprovar que el cotxe s’estava incendiant i que el conductor intentava apagar el foc amb les seves mans. Com a conseqüència d’aquesta acció, va patir cremades, de les quals va haver de ser atès a l’hospital Sant Joan de Reus, on va ser traslladat després de ser atès pels serveis sanitaris al lloc. Els agents van poder apagar el foc amb l’extintor del cotxe patrulla.

La Guàrdia Urbana va confeccionar diligències judicials per la presumpta implicació del conductor en un delicte contra la seguretat del trànsit, per conduir sota els efectes d’alcohol (1,13 mg / l en la prova de detecció alcohòlica), i de trencament de condemna, per circular el vehicle amb el permís suspès per resolució judicial.

Accident en avinguda La Salle

D’altra banda, el mateix dissabte, a les 4: 30h, a la rotonda entre les avingudes de la Salle i de Pere el Cerimoniós, es va produir la pèrdua de control i posterior xoc en una façana de l’avinguda de la Salle d’un turisme conduït per un veí de Reus de 37 anys. La Guàrdia Urbana va confeccionar diligències judicials per la presumpta implicació del conductor en un delicte contra la seguretat del trànsit, per conduir sota els efectes d’alcohol (0,96 mg / l).

Els agents van aturar l’vehicle a les 2: 00h, a l’carreró del Gas, a observar que circulava amb flames ALS seients de darrera. El conductor va Baixar del cotxe i va intentat apagar el foc amb els mans, Motiu paper qual va patir Cremades. Els agents van apagar el foc utilitzant l’extintor del cotxe patrulla. El conductor va ser ates de les Cremades que va patir, primer pèls Serveis Mèdics que és van desplaçar al lloc dels fets i, Posteriorment, a l’hospital Sant Joan, on va ser traslladat.

És un delicte contra la seguretat viària conduir sota els efectes de l’alcohol quan se superi els 0,60 mil·ligrams per litre d’aire expirat, 0,40 en cas d’accident. Pot comportar penes de presó d’entre tres i sis mesos i la retirada del carnet de conduir d’entre un i quatre anys. Els conductors no poden circular amb una taxa d’alcohol superior a 0,25 mil·ligrams per litre d’aire expirat. Superar aquest índex fins al 0,60 és constitutiu d’una falta administrativa.

Atropellament intencionat

D’altra banda, el dissabte 26 a es 13: 15h, a l’avinguda de Marià Fortuny, agents de la Guàrdia Urbana van confeccionar diligències judicials per un delicte de lesions contra el conductor d’un vehicle BMW 428, un veí de Valls de 47 anys, per atropellar de manera intencionada un veí de Reus de 27 anys, el qual va resultar ferit lleu i traslladat en ambulància a l’Hospital de Sant Joan. Els fets haurien tingut lloc quan el veí de Reus hauria recriminat una acció al conductor, i aquest va posar el vehicle en marxa, atropellant-ho i marxant del lloc.

Port de Tarragona