Detenen un històric narcotraficant que s’havia empeltat pell a les mans per no ser identificat per les empremtes dactilars

La Policia Nacional han detingut a Getafe (Madrid) a un històric narcotraficant que portava més de 15 anys fugat de la justícia espanyola, informa el cos policial. L’arrestat havia modificat i alterat les petjades dels seus mà amb microimplantes de pell per evitar la seva identificació. Tenia en vigor 04:00 requisitòries de detenció i 3 prohibicions de sortida amb dues identitats diferents.
Els agents especialitzats en la lluita contra el narcotràfic han realitzat nombroses gestions per localitzar un històric narcotraficant, d’origen asturià, que portava fugat més de 15 anys de la justícia espanyola i que ha estat vinculat a altres històrics narcos. En el dia d’ahir va ser arrestat a la madrilenya localitat de Getafe.
El buscat havia modificat i alterat les seves empremtes digitals fins a un deteriorament tal que impossibilités el seu reconeixement, utilitzant microimplantes de pell a més de cremades o talls. Els agents també han constatat que s’havia realitzat un empelt de pèl per evitar ser reconegut.
documentació falsa
Per poder circular lliurement posseïa una documentació falsa obtinguda a nom d’un ciutadà peruà que utilitzava per viatjar per tot el món, tot i comptar amb diverses requisitòries en vigor. A més, també utilitzava la identitat d’un ciutadà croat per evitar la seva localització. Els agents han pogut constatar que durant els últims mesos, el detingut va viatjar en nombroses ocasions fins al Marroc per, presumptament, dur a terme activitats relacionades amb el narcotràfic. En el moment del seu arrest portava dues terminals telefònics encriptats, aparells utilitzats habitualment per les organitzacions criminals.

Port de Tarragona