Dos morts a Reus: una dona en un domicili i un home precipitat des d’una finestra

Els Mossos de la Divisió d’Investigació Criminal (DIC) del Camp de Tarragona investiguen la mort d’una dona a Reus, i un home que va ser trobat ferit al carrer després de precipitar-se des d’un balcó. El cos ha estat trobat a l’interior d’un pis al carrer Argentera del municipi, després que un home s’hagués precipitat des d’aquest al buit. El ferit ha estat traslladat a l’Hospital de Sant Joan, on ha mort hores després de succeir els fets, cap a les dues de la tarda.

Els agents han rebut a les 14 hores un avís on un home s’havia precipitat des d’un pis del carrer Argentera de Reus. Diverses dotacions policials i del Sistema d’Emergències Mèdiques s’han desplaçat al lloc on s’han localitzat l’home ferit, el qual ha estat atès i traslladat a dependències hospitalàries. Una patrulla dels Mossos ha pujat al pis des d’on s’havia precipitat l’home per fer comprovacions dels fets, i han localitzat el cos sense vida d’una dona. Els Mossos d’Esquadra ha iniciat una investigació per aclarir com s’han produït els fets.

Port de Tarragona