L’Audiència Provincial de Barcelona ordena reobrir el cas del trasplantament del futbolista Eric Abidal

L’Audiència Provincial de Barcelona ha dictat una resolució mitjançant la qual estima els recursos d’apel·lació que van interposar Fiscalia i Advocacia de l’Estat contra l’arxiu del cas pel trasplantament del jugador del Barça Eric Abidal, informa el TSJC. Les actuacions van ser sobresegudes el passat 18 d’abril de 2018. Tots dos recurrents pretenen que l’exjugador del F.C. Barcelona declari com a testimoni.

El tribunal barceloní considera que han canviat les circumstàncies des que es va prendre la decisió de l’arxiu provisional del cas. Entre elles, les que fan referència a la compareixença de la jutge del Registre Civil 3 de Barcelona sobre el document de consentiment del donant. En el cas també està personat l’expresident del Barça, actualment a la presó, Sandro Rosell i el jugador Abidal, que va rebre el trasplantament que ha aixecat sospites. Un diari va publicar ha mesos que en unes converses telefòniques de Rosell s’interpretava que es va comprar un fetge perquè fos trasplantat a l’aleshores jugador blaugrana.

Port de Tarragona