Els Mossos d’Esquadra busquen una dona que se cita amb homes a través de tinder i els droga per desvalisar les seves cases

Els Mossos d’Esquadra busquen una dona, que diu viure a Badalona, ​​per presumptament haver estafat a diverses persones trobant-vos amb elles per la xarxa tinder -hi 3 denúncies- drogant i posteriorment desvalisant les seves cases ajudada d’uns «companys». La informació, publicada en exclusiva per El Periódico, assegura que la dona, que diu anomenar-se Tatiana (Tati) podria utilitzar una substància similar a la burundanga per deixar inconscients a les seves víctimes durant hores, tot i que quan van a denunciar a la Policia ja no existeix en els seus organismes rastre de la droga.

La Policia catalana ha aconseguit localitzar dos dispositius mòbils robats en diversos punts del nucli antic de Barcelona, ​​on presumptament hauria actuat, robant diners i joies a les cases. Les víctimes, tot i perdre la mobilitat i en estat confús, al·leguen que la senten parlar amb altres persones mentre es cometen els robatoris.

Port de Tarragona