Troben a una platja de Normandia restes de l’avió on viatjava el futbolista argentí Emiliano Sala

El departament d’investigació d’accidents aeris del Regne Unit, AAIB, ha comunicat aquest miércoles que s’han trobat restes d’uns seients pertanyent a una avioneta del mateix model del que transportava a l’argentí Emiliano Sala. Els restes de l’aeronau han trobat la BEA, autoritat d’investigació de la seguretat francesa, informa en un comunicat l’organisme de seguretat anglesa. Els seients han aparegut en una platja prop de Surtainville, a la península de Cotentin. La AAIB assegura estar convençut que es tracta dels coixins de l’avió perdut.

A través de l’Equip del Projecte de Salvament i Operacions Marines del Ministeri de Defensa (SALMO), «hem encarregat un vaixell d’inspecció especialitzada que realitza un estudi submarí del llit marí per tractar de localitzar i identificar possibles restes d’aeronaus». Aquesta cerca oficial coincideix amb l’encarregada per la família del futbolista desaparegut, gràcies als fons aconseguits per aportacions de futbolistes.

El dimarts 21 de gener, un avió Piper PA-46-310P Malibu registrat a EUA. UU. (Registre N264DB) es va perdre del radar al nord de Guernsey. L’avió estava en ruta des de Nantes, França a Cardiff, Regne Unit, amb un pilot i un passatger a bord. El cas té una singularitat: el propi jugador va enviar un missatge preocupat pels moviments de la avioneta i anunciant el seu afany d’estrellarse.

Port de Tarragona