Les proves biològiques dels ossos trobats per un caçador determinen que pertanyen a un desaparegut a la Pobla de Montornès el 2016

Ramon García, de 54 anys, va desaparèixer la nit de Nadal de 2016 a la població tarragonina de la Pobla de Montornès. Res es va saber d’ell fins al passat 29 d’octubre de 2018 a que un caçador va trobar un rastre d’ossos humans i robes en una zona boscosa propera a Roda de Berà. Els investigadors sospitaven que aquestes restes podrien pertànyer a García, que tenia un 65% de discapacitat intel·lectual. Ara, les proves biològiques s’han comparat amb familiars i es té la certesa que són les seves restes.

Després de la seva desaparició es va organitzar una intensa recerca en què van participar veïns, amics, familiars i Protecció Civil, a més de personal de l’Ajuntament de la localitat de la qual era veí.

Port de Tarragona