S’enfonsa un vaixell de pesca després de topar amb un altre a l’Ametlla de Mar sense que es produeixin víctimes

Dos vaixells de pesca han topat i un d’ells s’ha enfonsat sense víctimes aquest divendres a primera hora a l’Ametlla de Mar (Baix Ebre). Segons informa Capitania Marítima, depenent del Ministeri de Foment, pels volts de dos quarts de vuit del matí, dos vaixells de pesca han xocat a una mitja i milla de la costa de l’Ametlla. Arran de l’accident, un dels vaixells de nou metres s’ha enfonsat. L’altre, de 17 metres, ha recollit els dos pescadors de l’altra embarcació i, sans i estalvis, els ha portat fins al port de l’Ametlla. Al lloc dels fets s’hi ha desplaçat la Salvamar Fomalhaut de Salvament Marítim. Capitania Marítima i la CIAIM (Comissió d’investigació d’Accidents I Incidents Marítims) han obert una investigació sobre els fets.

Port de Tarragona