Una dona que havia perdut el seu fill «roba» un nen a l’Hospital de Guadalajara fent-se passar per pediatra

Imatge d'arxiu de Maternitat de l'hospital de Guadalajara.

La Policia ha aconseguit localitzar i detenir a una dona que hores abans havia ratificat un nen a l’Hospital Universitari de Guadalajara on, segons sembla, s’hauria fet passar per pediatra, ha informat el subdelegat del Govern en aquesta província. La dona havia aparegut a la sala on es trobaven els pares amb el bebè i es va portar-lo al·legant que havia de fer-ne proves.

Minuts després, els pares es van interessar per saber alguna cosa del seu fill quan els van dir al centre que no tenien constància de que es realitzava cap prova, el que va fer saltar les alarmes i el fet va ser posat en coneixement de la policia el dissabte per la mañana. Lo primero que hicieron los investigadores va ser difondre entre els farmacèutics de la zona l’identificació de la dona. Fue en Cabanillas, una població molt propera a la capital guadalajareña, on una farmàcia ha informat de la presència de la dona a l’establiment per comprar llet per al nen. Al preguntar què producte volia, la presumpta raptora s’ha mostrat dubitativa, el que ha fet suposar al farmacèutic.

Port de Tarragona