FLASH: Els Mossos intenten identificar el cadàver trobat a dins el cotxe de la professora desapareguda a les Borges Blanques caigut al Canal de Seròs

La recerca se centra en els camins que van de la capital de les Garrigues fins a Lleida

Imatge de la desapareguda facilitada per la família.

ACTUALITZACIÓ 17 H. :

Els Mossos d’Esquadra es troben identificant el cos d’una persona trobat sense vida trobat dins el cotxe de la professora desapareguda a les Borges Blanques. El vehicle es trobava dins el Canal Seròs, a Lleida. Caldrà esperar que es confirmi oficialment la identitat i confirmar que es tracti de Núria Borràs, la professora de les Borges Blanques, de 39 anys, que havia desaparegut el passat divendres a la nit.

Els Mossos d’Esquadra i els Bombers de la Generalitat treballaven des de dissabte a la tarda en la recerca de ña  dona de 39 anys de les Borges Blanques, a Lleida. La desapareguda va sortir de festa divendres a la sala Manolita de la capital del Segre i posteriorment va agafar el seu vehicle per tornar cap a casa. Els seus familiars van denunciar la seva desaparició aquest dissabte perquè no sabien res d’ella. La recerca se centra en els camins que van de les Borges Blanques a Lleida, on es fan diverses batudes amb la participació de veïns dels dos municipis. En el dispositiu d’aquest diumenge hi treballen un helicòpter, efectius de seguretat ciutadana i dels ARRO dels Mossos d’Esquadra i els Bombers de la Generalitat hi han destinat un helicòpter i tres dotacions terrestres. Segons els Bombers, per ara no s’ha trobat el vehicle de la desapareguda i la «recerca és àmplia». La recerca es fa per camins i també participen voluntaris i veïns de la zona.

La desapareguda és professora de català i va sortir amb una colla d’amics de la universitat la nit de divendres i va tornar de matinada cap a casa amb el seu cotxe, un Volvo XC60 de color blanc. Però no s’ha sabut res més d’ella des de llavors.

Port de Tarragona