Sis detinguts a Sabadell com a presumptes autors d’una agressió sexual múltiple a una jove de 18 anys

Imagen de hace unos años del local donde se ha producido la violación mùltiple, cuando era utilizado como garaje. / GM

Sis homes han estat detinguts aquest diumenge a Sabadell com a presumptes autors d’una agressió sexual a una noia de 18 anys. Ella mateixa s’ha personat aquest matí per denunciar els fets a la policia municipal. Els Mossos d’Esquadra s’han fet càrrec de la investigació. A la denúncia, la noia de 18 anys, afirma que va sortir amb uns amics pel centre de Sabadell per celebrar l’aniversari. La violació múltiple es va produir a una nau abandonada del barri de Can Feu, que va patir un incendi fa tres mesos i que és utilitzada per un grup de joves com habitatge. La violació múltiple l’haurien realitzat tres del homes, segons informa el digital ISabadell. La víctima ha pogut fugir, perseguida per un dels violadors, fins que ha aturat un cotxe en un carrer proper a la nau. L’han traslladat a l’hospital Parc Taulí després de passar per la seu de la Policia Municipal.

En un comunicat, l’Ajuntament de Sabadell ha expressat el seu «ferm rebuig» a l’agressió sexual i s’ha posat a disposició de la víctima. A més, ha assegurat que es faran les gestions legals pertinents «per combatre les agressions i lluitar per una ciutat lliure de sexisme i de violències masclistes i lgtbifòbiques». «No hi haurà cap agressió masclista, de la que es tingui coneixement, sense resposta», ha reblat el consistori.

Port de Tarragona