Troben al fons del Canal de la Mànega l’avió on viatjava el futbolista argentí Emiliano Sala

El FPV Morven, l'embarcació que ha participat a la recerca de l'avioneta on viatjava el futbolista.

Les restes de l’avió que traslladava al futbolista argentí Emiliano Sala han estat trobats en el fons de l’oceà, al Canal de la Mànega, on en els últims dies buscaven les embarcacions FPV Morven i Geo Ocean III, que va utilitzar un mini submarí ROV que ha pres imatges de l’aparell. La informació procedeix de l’organisme Air Accidents Investigation Branch (AAIB) que afirma que han posat en coneixement de la Policia la troballa i aquesta ha comunicat la notícia a les famílies d’Emiliano Sala i a la del pilot David Ibbotson. No s’ha informat encara de si els cossos es troben en el seu interior, tot i que ja fa dies que es va descartar la possibilitat que existissin supervivents, ja que fa dues setmanes de l’accident en què es va produir l’accident de l’avioneta Piper Malibú. El AAIB informarà demà de la recuperació de l’aparell i els cossos.

Port de Tarragona