Un mort i dos ferits greus en un xoc frontal a l’N-340 a l’Ampolla

Els afectats han estat evacuats als hospitals Verge de la Cinta de Tortosa i al Joan XXIII de Tarragona

Un home ha mort i dues persones més han resultat ferides greus aquest diumenge al migdia en un xoc frontal entre dos cotxes a l’N-340 a l’Ampolla (Baix Ebre). Segons el Servei Català de Trànsit, l’avís de l’accident s’ha rebut a les 14.37 hores i s’ha produït a l’altura del punt quilomètric 1.096. Per causes que encara s’estan investigant, un turisme ha envaït el carril en sentit contrari i ha col·lidit frontalment amb un altre turisme. Com a conseqüència, el conductor del turisme que ha rebut l’impacte ha mort i la passatgera davantera, d’uns 60 anys, ha resultat ferida greu i ha estat traslladada a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona. Per la seva banda, l’home de 42 anys que conduïa l’altre turisme també ha resultat ferit de gravetat i ha estat traslladat a l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa.
Arran de la incidència, s’han activat sis patrulles del cos dels Mossos d’Esquadra, quatre dotacions del Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies i l’helicòpter medicalitzat del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Pel que fa a l’afectació viària, la via s’ha tallat al trànsit en sentit Barcelona i s’ha desviat la circulació per l’N-340a. Finalment, la via s’ha reobert al voltant de les 17 hores.

Segons l’SCT, amb aquesta víctima són 10 les persones que han mort en accidents de trànsit a la xarxa viària de Catalunya des de principi d’any.

Port de Tarragona