FLASH: Detenen una dona per l’incendi que ha causat vuit morts i trenta ferits a París

Foto: Sapeurs-Pompiers du Paris

La policia interroga en aquests moments a una dona que ha estat arrestada aquesta matinada per la seva relació amb l’incendi que ha provocat, de moment, vuit morts i trenta ferits en un edifici de París aquesta matinada, segons ha informat el fiscal Rémy Heitz. La detinguda és una de les veïnes de l’edifici que va començar a cremar a la una d’aquesta matinada i que ha trobat dormint a la majoria dels habitants de la finca. La detenció s’ha dut a terme minuts després que els bombers arribessin al lloc.

L’incendi ha estat controlat a dos quarts d’aquest matí i va començar en el setè pis, segons han informat alguns testimonis. L’edifici ha quedat completament inhabitable i l’incendi ha obligat a evacuar altres edificis veïns com a mesura de precaució. Les flames es van propagar per un pati interior i alguns ferits van córrer cap a la part superior de l’edifici fins on van arribar els bombers mitjançant escales en operacions que van comportar molt risc per les seves vides.

Port de Tarragona