Quatre nens d’entre tres i vuit anys moren en l’incendi d’una casa a Stafford, al nord d’Anglaterra

Imagen de los cuatro niños fallecidos del Facebook familiar.

Quatre nens han mort en l’incendi d’una casa de la ciutat de Stafford, al nord d’Anglaterra, on dos nens van poder salvar-se saltant des d’una finestra del primer pis, informa la BBC. El succés es va produir en una casa minuts abans de les tres de la matinada i els bombers van haver de treballar dur per extingir el foc, d’una gran virulència. El succés ha impactat a la població i a l’escola on assistien els nens, on van afirmar estar devastats per una notícia tan terrible. Els veïns relaten crits i flames que sortien per les finestres en un incendi que un oficial de la policia de Stafford va descriure com «absolutament esgarrifós».

Port de Tarragona