Un motorista mor després de xocar contra un camió, que ha realitzat un gir indegut a l’avinguda Constantí de Reus

Foto: Núria Torres

Un motorista ha perdut la vida minuts abans de les deu d’aquest matí en un accident de trànsit ocorregut minuts abans de les deu del matí a l’avinguda Constantí (carretera TV-7211, que uneix les poblacions de Constanti i Reus). El succés ha tingut lloc al quilòmetre 2 quan el conductor del vehicle de transport ha girat cap a l’esquerra fent una maniobra indeguda, segons fonts municipals. La motocicleta i el camió han col·lisionat i, com a conseqüència de l’impacte, ha mort el conductor del vehicle de dues rodes. La moto ha quedat encastada entre la cabina i el remolc de la furgoneta. Mossos d’Esquadra, Bombers de la Generalitat i Servei d’Emergències Mèdiques van atendre l’emergència. La carretera ha quedat tallada fins a les dotze i mitja del migdia.

Port de Tarragona