Ja són vuit els detinguts per l’agressió sexual del passat cap de setmana a Sabadell

El jutge ha pres declaració avui als primers set i n'ha prorrogat la detenció perquè siguin posats demà a la seva disposició una altre vegada

Pla mitjà d'un agent d'esquena dins la nau ocupada que la Policia Municipal de Sabadell ha inspeccionat el 6 de febrer de 2019. /ACN

ACN Sabadell .- Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest dimecres a la nit una vuitena persona relacionada amb l’agressió sexual del cap de setmana a Sabadell. Segons ha pogut saber l’ACN, la policia buscava aquest individu, que s’ha presentat voluntàriament a dependències de la Policia Local. El cos de seguretat local n’ha informat els Mossos, que posteriorment l’han detingut. En paral·lel, el jutge ha pres avui declaració als primers set detinguts. Cinc s’han acollit al dret a no declarar i els altres dos només han contestat les preguntes de les defenses, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya. El jutge ha prorrogat la detenció dels set, que passaran la nit a comissaria i demà tornaran a ser posats a la seva disposició.
Avui també s’ha pres declaració a la víctima i a cinc testimonis. A banda, s’han fet set rodes de reconeixement amb l’agredida i set amb cadascun dels cinc testimonis, trenta-cinc en total.

El TSJC també ha informat que durant tot el dia d’avui i per a totes les gestions que ho han considerat necessari, els investigats han comptat amb intèrpret d’àrab.

Port de Tarragona