Detenen a Martorell un avi de 87 anys per un delicte de tràfic de drogues i portava 100 grams de cocaïna

Els Mossos han detingut a Martorell un avi de 87 anys, i al seu net de 30, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública, concretament tràfic de drogues, informa la policia catalana. La investigació es va iniciar el 14 de gener quan els agents van tenir coneixement de la localització de 33 bossetes de presumptament marihuana, a l’interior d’una motxilla, i amagades en una zona comuna del replà d’un edifici del municipi de Martorell, concretament a la zona d’armariets.

Els investigadors van comprovar que la marihuana intervinguda estava destinada al tràfic de substàncies estupefaents i van aconseguir identificar al propietari de la substància estupefaent. Finalment el 29 de gener, els investigadors van realitzar un dispositiu per tal de localitzar la persona investigada i van aconseguir detenir-lo com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública en un carrer del municipi de Martorell. Durant l’escorcoll els agents van localitzar, a l’interior d’una bandolera, onze embolcalls de cocaïna, vuit peces de haixix, disset bossetes de marihuana i bitllets fraccionats.

Unes hores més tard, agents de la Unitat d’Investigació de Martorell es van desplaçar al domicili del detingut i uns 30 minuts més tard, van observar com sortia del domicili l’avi del detingut amb una bossa amb diversos objectes al seu interior. Els agents van aturar l’avi i van comprovar que l’home, de 87 anys, portava una caixa amb dues peces de presumptament cocaïna d’un pes aproximat de 100 grams al seu interior. Davant els fets els investigadors van detenir l’home com a presumpte autor d’un delicte de tràfic de drogues.

Posteriorment el jutjat de guàrdia va autoritzar una entrada judicial al domicili del jove detingut on els investigadors van intervenir una peça de presumptament haixix, d’uns 40 grams, una bàscula de precisió i bossetes i retalls de plàstic utilitzades per a preparar les dosis de substancies estupefaents. L’home de 87 anys va quedar en llibertat després de declarar en seu policial a l’espera que el citi el jutge i el seu net, un home de 30 anys, va passar a disposició judicial on el jutge instructor va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Port de Tarragona