Confirmen que el cos rescatat per un robot submarí en les restes de l’avió és el del futbolista argentí Emiliano Sala

Imatge de l'aparell al fons del Canal de la Mànega / AAIB

La Policia britànica ha confirmat que el cos rescatat avui de les restes de l’avió estavellat al Canal de la Mànega, pertany al futbolista argentí Emiliano Sala, que viatjava a l’aparell al costat del pilot David Ibbotson, el cadàver encara no ha estat localitzat, informa la AAIB (Air Accidents Investigation Branch). El rescat del cos es va produir en condicions meteorològiques que van obligar a tornar el robot submarí a la superfície en diverses ocasions. Això va impedir recuperar les restes de l’avioneta, encara que -informa l’organisme d’investigació d’accidents- es disposa d’imatges de vídeos que donaran suport al resultat de l’informe del que va passar.

El cos va ser traslladat a Portland i dut a mans del forense de Dorset, que ha confirmat la identitat a la Policia.

El robot submarí ROV es controla des de l’embarcació de salvament Geo Ocean III. L’avioneta Piper Malibu, amb matrícula N264DB, es va estavellar el passat 21 de gener quan volava entre França i Gran Bretanya.

Port de Tarragona