Els Bombers rescaten tres turistes holandesos que havien quedat atrapats en una furgoneta penjant d’un marge a Banyoles

Un veí ha estat qui ha trucat als serveis d'emergència al veure el vehicle

Imatge d'arxiu de Bombers.

ACN Banyoles .- Els Bombers han rescatat tres turistes holandesos que havien quedat atrapats dins d’una furgoneta penjant d’un marge d’uns tres metres a Banyoles. L’incident s’ha produït aquest migdia a la carretera que connecta la capital del Pla de l’Estany amb Serinyà, quan el conductor del vehicle estava fent maniobres i s’ha acostat massa al terraplè. La furgoneta ha cedit parcialment i ha quedat penjant, fet que ha provocat que els tres ocupants preferissin quedar-se a dins per por a que el vehicle acabés caient. Fins a la zona s’hi han desplaçat cinc dotacions dels Bombers que han acabat assegurant la furgoneta i adreçant-la fins que han aconseguit posar-la de nou a la carretera. Ha estat un veí de la zona qui ha avisat els equips d’emergència. No hi ha hagut ferits.

Port de Tarragona