Un «armilla groga» pateix l’amputació d’una mà en els enfrontaments amb la policia a París

Les mobilitzacions dels «armilles grogues» aquest dissabte a París afegeixen un ferit greu més al compte de les 13 setmanes que dura aquesta protesta, ja que aquest matí un home ha patit l’amputació d’una mà a causa d’una magrana policial. El ferit va ser evacuat pels bombers amb un embenat després que els metges que acompanyen els manifestants envoltessin el ferit i li proporcionessin un tractament d’emergència.

Encara no està clar com s’ha produït el succés, encara que segons alguns mitjans internacionals, el ferit ha agafat una granada lacrimògena i ha intentat llançar-la contra la policia en el moment en què s’ha produït l’explosió. El succés es va produir davant de l’Assemblea Nacional, en un tens enfrontament entre els manifestants i els policies, que intentaven evitar que derroquessin les tanques.

Port de Tarragona