Detingut l’atracador que va actuar tres vegades a la mateixa farmàcia i en dues benzineres, a Barcelona

Els Mossos d’Esquadra de Nou Barris, a Barcelona han posat a disposició judicial un home, de 39 anys i de nacionalitat espanyola, com a presumpte autor de sis atracaments en establiments comercials duts a terme en els darrers quinze dies. Tots els robatoris es van produir al districte de Nou Barris, quatre en farmàcies i dues en benzineres. Es dona la circumstància que a una mateixa farmàcia la va atracar fins a tres cops.

El lladre usava un ganivet per intimidar els treballadors dels comerços i el botí que es va aconseguir endur en els robatoris ascendeix a 2.000 euros.

El fet que tots els atracaments es produïssin en una zona molt concreta de Barcelona va dirigir les gestions d’investigació cap a persones habituals del districte especialitzats en robatoris violents.

Un dels fets que va contribuir a resoldre satisfactòriament la investigació va ser l’observació per part d’un agent de la comissaria de Nou Barris d’un delinqüent habitual que rondava la zona des de feia un parell de setmanes i que duia un temps desaparegut.

Aquesta persona coincidia amb els trets físics de l’autor de l’onada d’atracaments, fet que el posava al focus com a principal sospitós. A més, també van constatar que feia poques setmanes havia retornat al districte després d’estar més d’un any fora.

Finalment, el passat 7 de febrer els agents el van localitzar prop de la plaça Karl Marx mentre dormia al carrer. Els reconeixements de les víctimes i la recuperació de la roba que va utilitzar en els robatoris van precipitar la seva detenció.

El detingut va passar ahir a disposició judicial davant el jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia i el jutge va decretar el seu ingrés a la presó.

Port de Tarragona