L’incendi de la nau annexa al Museu Històric de Seat a la Zona Franca es troba en fase de control

Segons informa l'Ajuntament de Barcelona, una persona ha estat atesa in situ per inhalació de fum

Fum que surt del Museu Històric a les instalacions de la fàbrica Seat. / Miquel Codolar

ACN Barcelona .- L’incendi que ha començat cap a les cinc de la tarda d’aquest dilluns en una nau annexa al Museu Històric de Seat a la Zona Franca de Barcelona es troba en fase de control des d’aproximadament un quart de vuit del vespre, segons han indicat des de l’Ajuntament de Barcelona. Catorze dotacions dels Bombers de la capital catalana i 62 efectius, amb el suport dels bombers de la mateixa empresa, treballen per apagar les flames. Des del consistori també s’ha indicat que una persona ha hagut de ser atesa pels serveis sanitaris al mateix indret per inhalació de fum.

Fonts de Seat han explicat a l’ACN que el personal ha pogut ser evacuat sense que ningú prengués mal. També han indicat que molts dels vehicles històrics del museu han pogut ser retirats sense que fossin afectats per les flames.

Port de Tarragona