Seat presentarà un cotxe 5G en el pròxim Mobile World Congress

La marca vol donar a conèixer un nou concepte de mobilitat i ja comercialitza un patinet elèctric des del novembre

ACN Barcelona .- La companyia Seat presentarà el pròxim 25 de febrer un vehicle connectat a la xarxa 5G en el marc del Mobile World Congress, que se celebrarà a Barcelona durant el l’última setmana d’aquest mes. Serà la seva cinquena participació consecutiva a la mostra, on el president de la companyia, Luca de Meo, donarà a conèixer el nou concepte de mobilitat de la marca amb seu a Martorell. Darrerament, Seat ja va presentar el Seat eXS Powered by Segway, un patinet elèctric que es comercialitza des del novembre passat. «La mobilitat està canviant i amb ella el nostre paper com a fabricant i proveïdor de mobilitat. Hem de ser capaços de gestionar i oferir noves plataformes de mobilitat que seran les protagonistes de les ciutats del futur», ha destacat De Meo.
Al MWC, també hi seran presents els equips XMOBA i Metropolis Lab, dues companyies independents del Grup Seat que treballen per desenvolupar solucions intel·ligents que millorin la mobilitat a les ciutats.

Paral·lelament, Seat participarà un any més a 4 Years From Now (4YFN), una trobada tecnològica internacional d’emprenedors i start-ups i on organitzarà diferents activitats per donar a conèixer els seus projectes amb l’objectiu de captar talent.

Port de Tarragona