Protestes de CDR pel judici de l’1-O: Diagonal i Gran Via tallades a Barcelona, crema de pneumàtics a la C-25 i talls a l’AP-7 a Sant Celoni

Conductors esperant a la C-25, tallada pels CDR. / Gemma Aleman

Els CDR han tallat la Gran Via de Barcelona a l’altura de Glòries en protesta per l’inici del judici sobre l’1-O. Han informat ells mateixos del tall a través de Twitter. «Estem trencant amb la normalitat en la cerca de la llibertat. Denunciem la justícia de merda. Reivindiquem l’autodeterminació», han apuntat els comitès. També estan fent accions similars a l’encreuament amb el carrer Rocafort.  Altres accions reivindicatives han estat el tall de l’AP-7 a Sant Celoni en sentit sud cremant pneumàtics per protestar contra l’inici del judici de l’1-O. De moment hi ha un quilòmetre de cua, segons ha informat el Servei Català de Trànsit. «Si el ‘judici farsa’ es du a terme la normalitat es trenca», han apuntat els comitès des de Twitter.

Els CDR també cremen pneumàtics a la C-25 a l’altura de Santa Maria d’Oló, segons ells mateixos han informat a través de Twitter. Tallen la carretera en direcció a Manresa. Es fan desviaments per la C-59 i la BV-4313. La calçada central de l’avinguda Diagonal de Barcelona en ambdós sentits de la marxa també està tallada, a l’altura de la plaça Reina Maria Cristina. La Guàrdia Urbana fa desviaments. Els manifestants porten una pancarta on es pot llegir ‘Contra la justícia espanyola. República catalana’. A través de Twitter els comitès aposten per denunciar el «judici farsa».

Port de Tarragona