Segon incendi greu a Figueres en tres setmanes, avui tres ferits al barri de Sant Joan han estat rescatats per les finestres

Un incendi en un pis del barri de Sant Joan de Figueres ha deixat tres persones amb ferides de gravetat menor i ha obligat a desallotjar diversos veïns, segons han indicat els Bombers. Els ferits han estat traslladats a l’Hospital de Figueres. Les flames s’han declarat cap a dos quarts de sis de la tarda a la part inferior d’un dels anomenats habitatges sindicats i els Bombers han hagut d’evacuar algunes de les persones que hi viuen per les finestres de la façana exterior de l’edifici, de planta baixa i quatre pisos. S’ha desplaçat sis dotacions dels Bombers, efectius dels Mossos d’Esquadra, de la Guàrdia Urbana i del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) fins al lloc dels fets. Els Bombers han donat per controlat el foc cap a un quart de set de la tarda. L’incendi ha tingut lloc a la planta baixa però el fum ha afectat la resta de l’edifici.

Segons fonts de l’Ajuntament, la causa del foc ha estat un escalfament de les línies elèctriques. Les flames han començat a dins de l’habitatge de la planta baixa.

Les mateixes fonts han explicat que arran del foc la policia ha localitzat tres pisos amb plantacions de marihuana (amb un nombre de plantes encara per determinar) i dos més on tenen indicis que també podria haver-n’hi. La família que ha hagut de ser desallotjada del pis incendiat ha estat reallotjada en un hostal.

Port de Tarragona