Dos ferits lleus en l’esfondrament d’un primer pis en una casa de Mataró

S'han desallotjat els veïns dels edificis annexos a l'afectat per precaució

ACN

Dues persones han resultat ferides lleus en l’esfondrament d’un primer pis en una casa de Mataró aquest dijous. Els fets han tingut lloc cap a dos quarts de nou al número 86 de la Ronda de Joan Peiró, al barri de Cirera. Per causes que s’investiguen ha cedit una peça d’uns 25 metres quadrats del primer pis, que ha caigut sobre la planta baixa. Els dos ferits lleus han estat traslladats a l’Hospital de Mataró. A banda dels dos ferits, a dins de l’edifici, de planta baixa i dos pisos, hi havia una tercera persona, que no ha necessitat atenció mèdica. Com a mesura de precaució, s’han desallotjat els edificis annexos a l’afectat. Quatre dotacions dels Bombers, així com efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i de la Policia Local, han actuat a l’indret.

Port de Tarragona