Les restes de Khashoggi podria haver estat cremats en un forn del jardí del consolat simulant una barbacoa

El cos del periodista Jamal Khashoggi va poder ser incinerat en un forn situat al jardí del consolat àrab, segons un informe que ha realitzat la policia turca. El forn no s’ha descobert fins al moment ja que és subterrani i té capacitat per a superar els mil graus, la qual cosa permet eliminar qualsevol rastre biològic que serviria per identificar l’ADN de les restes de Kashoggi, assassinat i presumptament esquarterat a la legació per part d’agents saudites.

L’informe de la Policia turca afegeix que des del consolat es va fer una comanda de 32 racions de carn crua a un restaurant d’Istanbul per tal aparent de realitzar una espècie de barbacoa típica al país, coneguda com «tandir», de manera que no hi hauria aixecat sospites en una situació normal. La investigació també té elements que fan pensar que podria haver-se pensat en acabar amb la vida de la parella del periodista assassinat, Hatice Cengiz.

Port de Tarragona