Dos agents de la Brimo de Mossos resulten ferits per l’explosió inesperada de dos pots de fum a Mollet i Sabadell

Els objectes pertanyien a dos lots diferents que han estat retirats pels Tedax per ser inspeccionats

Complex Egara dels Mossos d'Esquadra.

ACN Barcelona.-Dos agents dels Mossos d’Esquadra han resultat ferits per l’explosió inesperada de dos pots de fum en els darrers dies, segons ha avançat la SER i han confirmat a l’ACN els Mossos d’Esquadra. El primer incident va tenir lloc fa uns dies a l’Escola de Policia de Catalunya, a Mollet del Vallès, quan un d’aquests artefactes va explotar mentre un instructor de la Brigada Mòbil (Brimo) impartia un curs de formació. L’esclat va causar ferides en un ull a l’agent. El segon incident ha tingut lloc aquest divendres al matí al Complex Central Egara de Sabadell, quan un altre agent de la Brimo revisava una partida d’aquests dispositius i un ha explotat. Li ha causat ferides lleus. Els dos artefactes pertanyien a lots diferents, i el grup d’artificiers dels Mossos, els Tedax, els han retirat per analitzar-los i esbrinar la raó de les explosions.

Port de Tarragona