Ascendeixen a sis el balanç de víctimes mortals del tiroteig en una empresa d’Aurora, on van resultar ferits cinc policies

Les autoritats han donat les xifres definitives de l’incident armat que ha passat aquesta tarda a la població nord-americana d’Aurora. El balanç és de sis morts -entre ells el atacante–i cinc policies ferits, que es troben hospitalitzats. El succés s’ha registrat en un polígon industrial d’Aurora, a uns 65 quilòmetres de Chicago, quan un individu ha començat a disparar indiscriminadament. L’àrea ha estat ràpidament bloquejada per les forces de seguretat i les d’emergències sanitàries que han començat a traslladar a hospitals propers als ferits, el nombre no ha estat oficialment determinat per les autoritats, que preveuen una roda de premsa en les pròximes hores.

Alguns testimonis informen mitjans locals que un individu corria amb una pistola «amb un làser» i que van sentir trets. Algú va identificar l’home com un company de treball de l’empresa Henry Pratt Company que disparava a qualsevol persona que es trobés en el seu camí pels passadissos de l’empresa sense que es coneguin de moment els motius de l’atac armat. El presumpte autor dels trets, identificat com Gary Martin, de 45 anys, va ser abatut per altres policies que es van enfrontar a ell dins el recinte.

Port de Tarragona