Tres morts relacionades entre si a Madrid: un home es llança al buit en plaça de Castella després de matar presumptament a dos familiars

L'home es va precipitar des de la planta 22 d'un edifici de la plaza de Castilla. / Google Maps

Un home d’uns 30 anys ha mort aquest matí després de precipitar des d’un edifici de la cèntrica plaça madrilenya de Castella. La Policia Nacional va acudir al lloc per investigar el succés. La víctima es va llançar des del pis 22, la terrassa de l’edifici, en el que aparenta un suïcidi, ja que en un dels braços es van trobar ferides incises. La investigació va portar els agents fins al domicili de la víctima, una urbanització de la localitat de Colmenarejo. Al domicili es van trobar dos cadàvers, familiars del presumpte suïcida i la Guàrdia Civil ha obert una altra investigació per aclarir els fets a l’habitatge. Tot i que la Benemèrita es mostra cauta en donar cap detall fins que forenses i investigadors avancin en la resolució del cas, sí que ha transcendit que els morts a Colmenarejo podrien ser el pare i l’oncle de qui es va llançar des de l’edifici aquest matí a Madrid.

Port de Tarragona