Un ferit lleu en un incendi a Roda de Berà i un preocupant foc proper a una gasolinera a Constantí

Incendi que va afectar un altre punt de Constanti el passat divendres. / Bombers

Dos incendis han afectat dos municipis del Camp de Tarragona amb diferents repercussions. El primer dels focs s’ha registrat a les 11.44 hores en un domicili del carrer Àngel Guimerà del municipi de Roda de Berà. El foc ha provocat un ferit lleu que ha estat traslladat a l’Hospital de Sant Tecla de Tarragona a causa de petites cremades. El cos de Bombers de la Generalitat ha treballat fins a les dues de la tarda. En l’emergència han treballat quatre dotacions del cos d’extinció. A l’interior del domicili hi havia dues persones i una d’elles ha hagut de ser evacuada pel terrat amb l’ajuda d’agents de la policia local.

El segon dels incendis que preocupen a hores d’ara (17.20 hores) fa referència a un foc que s’ha iniciat a les 16.17 hores al carrer Serapio de la població de Constantí. La policia local ha avisat els bombers que l’incendi estava a punt d’afectar un garden i que aquest està molt a prop d’una gasolinera. És per això que els bombers, que en un primer moment han enviat dues dotacions, han decidit activar un total de quatre. De moment el foc ja ha arribat al comerç de jardineria, on comencen a cremar arbres i plantes i, per tant, s’acosta a la benzinera.

Finalment, el foc de Constantí ha cremat  8.000 m2 de canyes i vegetació abandonada i es va donar per extingit a les 18.31, sense que s’hagués produït cap dany personal i no hagués arribat a instal·lació de subministrament de benzina.

Port de Tarragona