El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya paralitza l’activitat de dos jutjats de Martorell després del despreniment dels sostres

Seu del Jutjat número 1 de Marotrell.

El president del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, Jesús María Barrientos, ha decidit paralitzar l’activitat dels jutjats número 1 i 6 de Martorell a causa dels despreniments al sostre que han patit, segons informa l’alt tribunal. La decisió es pren, segons l’acord escrit, després que s’hagin rebut al TSJC els informes de la magistrada Decada dels jutjats de la ciutat del Baix Llobregat, informant de la caiguda d’aigua sobre els expedients i el mobiliari a causa de els despreniments. «Davant el greu problema que afecta les instal·lacions dels Jutjats de Martorell», Barrientos ha acordat posar els fets en coneixement del Consell General del Poder Judicial perquè valori quan ha de reprendre l’activitat.

Port de Tarragona