FLASH: Troben el cos del pilot de l’helicòpter que ha caigut a un pantà a Còrdova

Els serveis d’emergència treballen en aquests moments per rescatar els ocupants d’un helicòpter que s’ha precipitat al pantà d’Iznájar a les 11.20 d’aquest matí, segons informa Emergències 112 Andalusia. Alguns testimonis van alertar al telèfon d’emergència després d’haver contemplat com es precipitava la nau a l’aigua. La nau havia partit de l’aeròdrom d’Antequera, a la província de Màlaga. Guàrdia Civil, Armada i Bombers del Consorci de Còrdova participen en la recerca de l’aparell. Segons publiquen mitjans locals, els testimonis parlen que l’aparell ha passat per sota d’un dels ulls d’un pont i ha xocat amb una línia elèctrica.

ACTUALITZACIÓ: Trobat sense vida el pilot de l’helicòpter.

 

Port de Tarragona