Investiguen un intent de segrest d’una nena en un col·legi de Sils, a Girona

Tres homes haurien intentat raptar una nena de 12 anys a les rodalies de l’escola Jacint Verdaguer de Sils, a Girona, ha informat el mateix centre. Els delinqüents no han aconseguit arrabassar a la menor, que els ha fet fugir amb els seus crits. El fet ha corregut per les xarxes socials, fins al punt que s’ha estès per tot Espanya el fet, aixecant sospites de veracitat. Efectivament, la Policia Local de Sils i els Mossos d’Esquadra havien estat alertats del fet.

El mateix col·legi ha explicat en un comunicat que tres individus que viatjaven en una furgoneta de grans dimensions, de la qual han baixat els presumptes segrestadors. En el comunicat s’informa que si algú veia un vehicle d’aquestes característiques el posés en coneixement de Mossos o al 112.

Port de Tarragona