Mor una dona en un accident de trànsit ocorregut a Montferri, a l’Alt Camp

MFD, de 87 anys i veïna de Tarragona, va morir ahir a la matinada com a conseqüència de les ferides sofertes en un accident de trànsit ocorregut al terme municipal de Montferri, a la comarca de l’Alt Camp, informa el Servei Català de Trànsit (SCT) . Per causes que s’estan investigant, un tot terreny i un cotxe van xocar, a dos quarts de la tarda d’ahir, dimecres, al punt quilomètric 5,4 de la T-204. Com a conseqüència del xoc, els dos ocupants del tot terreny van patir ferides greus i van ser traslladats a l’hospital de Santa Tecla de Tarragona, on hores després va morir la dona que havia resultat ferida. També va patir lesions lleus l’ocupant de l’altre vehicle.

L’emergència va ser atesa per cinc patrulles de Mossos d’Esquadra, dues dotacions de Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Port de Tarragona