Detingut per atropellar un agent de la Guàrdia Urbana a Tarragona durant la vaga general

L'arrestat està acusat delictes de lesions, atemptat als agents de l'autoritat, resistència i desobediència

Cantonada del carrer Prat de la Riba, i Pare Palau, on es va produir l'atropellament. /GM

La Guàrdia Urbana va detenir, aquest dijous, un home de 77 anys, per atropellar un agent del cos municipal, durant un dels actes de la vaga general del 21-F, informa l’Ajuntament de Tarragona. L’home hauria fet cas omís de les indicacions del dispositiu desplegat en la manifestació del vespre on es regulava que els vehicles no circulessin pel carrer Pare Palau en direcció a la Rambla Nova. El detingut, que circulava pel carrer Prat de la Riba, va accelerar per anar cap al carrer Pare Palau i la roda davantera esquerra del vehicle «va atropellar la cama de l’agent». L’arrestat està acusat dels delictes de lesions lleus, atemptat als agents de l’autoritat i resistència, i desobediència a agents de l’autoritat.

Port de Tarragona