Detenen el presumpte autor del tret que va ferir de gravetat un home a Sabadell

La víctima, que va rebre l'impacte de la bala al coll, va ser traslladada a l'hospital Parc Taulí de Sabadell

ACN Sabadell .- Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest diumenge cap a la una de la matinada el presumpte autor d’un tret que va ferir de gravetat un home a Sabadell. Els fets van tenir lloc cap a les nou de la nit a la plaça Picasso, al barri de Campoamor, al sud de la ciutat, on la víctima va rebre l’impacte d’una bala al coll. Tot seguit, els autors dels fets van fugir en vehicle i l’afectat va ser estabilitzat i traslladat pels serveis d’emergències a l’hospital Parc Taulí de Sabadell. Segons els Mossos d’Esquadra, tant la víctima com el detingut són de nacionalitat dominicana. La policia catalana ha obert una investigació per esclarir els fets i no descarta que es puguin fer més detencions en les pròximes hores. L’arrestat està a l’espera de passar a disposició judicial.

FLASH: Un ferit greu després de rebre un tret al coll a Sabadell

Port de Tarragona