Dos morts i sis ferits en accidents de trànsit a les comarques de La Selva i l’Urgell

Lloc on s'ha produït l'accident de Sant Feliu.

Dues persones han perdut la vida en ambdós accidents de trànsit ocorreguts als termes municipals de Ciutadilla, a la comarca de ‘Urgell, i a Sant Feliu de Buixalleu, a La Selva.

A les 21,20 hores d’ahir dissabte els Mossos d’Esquadra han rebut d’un greu accident ocorregut al quilòmetre 62 de la carretera C-14. Per causes que encara s’estan investigant, dos turismes han topat frontalment i tots els ocupats d’ambdós vehicles, un total de sis, han resultat ferits de diversa consideració. En el trasllat a l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida, una de les persones ferides de gravetat ha mort. Es tracta de la passatgera davantera d’un dels cotxes implicats, M. R. B., de 57 anys i veïna de Lleida. Segons el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), en l’accident hi ha hagut també quatre ferits greus i un de menys greu.

Arran de la incidència, s’han activat tres patrulles del cos dels Mossos d’Esquadra, quatre dotacions del Bombers de la Generalitat i set unitats del SEM. Quant a l’afectació viària, s’ha hagut de tallar el carril en sentit Tàrrega de la C-14.

A les 10.15 hores d’avui, diumenge 24 de febrer, s’ha rebut un altre avís per part de la Policia catalana que alertava d’un altre accident ocorregut a la C-35 a Sant Feliu de Buixalleu (Selva).  L’accident s’ha produït quan una motocicleta amb dos ocupants i un turisme han col·lidit lateralment. Com a conseqüència de l’accident, el conductor del vehicle de dues rodes, S. G. E. de 20 anys i veí de Tordera, ha mort. El passatger de la motocicleta ha resultat ferit greu i ha estat evacuat amb helicòpter a l’hospital Josep Trueta de Girona.

Arran de la incidència, s’han activat tres patrulles del cos dels Mossos d’Esquadra, una dotació del Bombers de la Generalitat i dues unitats i l’helicòpter medicalitzat del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). A la C-35 hi ha hagut afectació viària fins a la una del migdia aproximadament.

Port de Tarragona