FLASH: Intent de segrest d’un avió de Bangladesh Airlines, que ha aterrat d’emergència i on s’han produït trets

Un avió de la companyia Biman Bangladesh Airlines ha aterrat d’emergència a l’aeroport de Chittagong, després d’un intent de segrest en el qual s’haurien produït trets, segons els testimonis. Un home, armat amb una pistola, va intentar accedir a la cabina de la nau per obligar un pilot. Els passatgers han estat evacuats i, segons algunes fonts, s’ha pogut detenir el presumpte segrestador. Mitjans internacionals esmenten la intenció de l’individu de sol·licitar parlar amb el primer ministre de Bangladesh.La Policia ha envoltat l’aparell, un Boeing 737, i pel que sembla s’ha pogut detenir l’agressor. No s’ha confirmat la presència de ferits com a conseqüència dels trets del presumpte secuestrador.AMPLIAMOS

Port de Tarragona