La Policia Nacional deté a un prostíbul de Barcelona a un home de 78 anys quan abusava sexualment d’una jove de 15

Per doblegar la voluntat de la menor l'amenaçava amb difondre públicament vídeos íntims de la seva germana, a més de gratificarla amb deu euros

La Policia Nacional han alliberat en un prostíbul de Badalona (Barcelona) a una menor de 15 anys quan, presumptament, estava sent víctima d’abusos sexuals per part d’un home de 78. Perquè accedís a les seves exigències l’amenaçava amb difondre públicament uns vídeos íntims de la seva germana que tenia en el seu poder i gratificándola amb deu euros. En el mateix local, que anunciava els seus serveis per Internet, es van localitzar sis dones asiàtiques indocumentades que vivien amuntegades en una petita estada en condicions insalubres i que havien d’estar permanentment disponibles per als seus clients. A més del pederasta, qui havia llogat una habitació per a la seva trobada amb la jove, han estat detinguts els dos responsables del prostíbul, encarregats de controlar les dones i cobrar els servicios.Periódicamente la Policia Nacional porta a terme inspeccions en locals i pisos on es exerceix la prostitució per part de ciutadanes estrangeres amb la finalitat de detectar a víctimes de tracta d’éssers humans amb fins d’explotació sexual.

Conseqüència d’aquest control, els agents van dur a terme la inspecció d’un local ubicat a Badalona que oferia serveis sexuals per part de dones asiàtiques a Internet.El immoble en qüestió és un habitatge de dues plantes on es van localitzar a sis dones xineses que exercien la prostitució i desproveïdes de qualsevol tipus de documentació. Per estar disponibles les 24 hores s’allotjaven amuntegades en una petita estada que no reunia les mínimes condicions dignes d’habitabilitat. Dos homes de la mateixa nacionalitat eren els responsables del bordell, de controlar-les estretament i de portar la comptabilitat dels serveis sexuals solicitados.

Amagada a un armari

En una de les habitacions els agents es van trobar a un home de 78 anys. A l’interior de l’armari, oculta i nua, es trobava una espantada adolescent de 15 anys d’edat. En ser descoberta va informar als policies que l’ancià l’havia portat al lloc per realitzar pràctiques sexuals, obligant-la a tancar-se en detectar la presència policial al local. Així mateix va admetre que coneix l’home per la relació sentimental que manté amb una de les seves germanes. A poc a poc hauria anat guanyant-se la confiança de la menor fins al punt de, presumptament, obligar-la a realitzar amb ell pràctiques sexuals sota l’amenaça de difondre públicament uns vídeos íntims que deia posseir de la seva germana. Amb la por generada, i per protegir a la seva germana, la jove havia accedit per tercera vegada a canvi d’una gratificació de deu euros. Un cop alliberada, la menor va ser lliurada als seus familiars.El ancià detingut se li imputa els delictes d’abús sexual a menor i corrupció de menors, mentre que als dos ciutadans xinesos detinguts se’ls imputen delictes relatius a la prostitució i contra els drets dels treballadors.

Port de Tarragona