Mor una dona de 60 anys en un accident a la AP-7 a Altafulla a causa d’un camió de formigó que ha bolcat

La víctima viatjava de passatgera davantera en una furgoneta implicada en l'accident

Foto: Diari Més / Gerard Martí

ACN Altafulla .- Una dona de 60 anys ha mort aquest dilluns al vespre en el sinistre amb un camió carregat de formigó que ha bolcat a l’AP-7, en terme municipal d’Altafulla. Els fets han tingut lloc cap a un quart de vuit. Per causes que s’investiguen un camió que circulava en sentit sud ha xocat amb la mitjana de l’autopista al quilòmetre 233,8 i ha bolcat, escampant la càrrega de blocs de formigó que duia als carrils de sentit nord. En l’accident s’han vist implicats altres vehicles, entre ells una furgoneta. A conseqüència de la topada, ha mort la passatgera davantera d’aquest vehicle. Amb aquesta víctima, són 18 les persones que han mort en accidents de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya .
Arran de la incidència, s’han activat set patrulles del cos dels Mossos d’Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat i efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques.

Pel que fa a l’afectació viària, s’ha tallat el trànsit en ambdós sentits de la marxa fins que s’ha pogut obrir un carril en sentit sud. A les nou de la nit, l’autopista seguia tallada en sentit nord.

 

 

Port de Tarragona