Un ferit molt greu per una deflagració en un camió de matèries perilloses a Olot

Segons les primeres informacions, el vehicle estava descarregant resina de polièster a pressió quan s'ha produït l'accident

Arxiu / Archivo

ACN Olot .- Un home ha resultat ferit molt greu per una deflagració en un camió de matèries perilloses a Olot. L’incident ha passat cap a les deu del matí quan, segons les primeres informacions, el vehicle estava descarregant resina de polièster a pressió a l’interior d’una nau industrial de l’avinguda Europa. El conductor del camió que ha resultat ferit està sent atès per una ambulància medicalitzada. Fins al lloc dels fets, s’hi ha desplaçat sis dotacions dels Bombers, efectius del SEM i s’ha activat un helicòpter del GRAE. La deflagració també ha afectat el sostre de la nau industrial.

Port de Tarragona