Almenys disset detinguts en l’operatiu contra els ‘Hells Angels’ per tràfic de drogues i delictes contra el patrimoni

Els Mossos fan una dotzena d'entrades especialment al Camp de Tarragona, però també a Barcelona, les Terres de l'Ebre i Maresme

Dos agents dels Mossos d'Esquadra custodien la seu dels Hells Angels Tarraco, en Vila-seca. / Foto: Roger Segura
ACN Barcelona .- Almenys disset persones han estat detingudes en l’operatiu contra els ‘Hells Angels’ per tràfic de drogues i delictes contra el patrimoni. També se’ls investiga per pertinença a organització criminal, han explicat a l’ACN fonts policials. Els agents han fet una dotzena d’entrades en domicilis de membres del grup o seus, així com altres tipus de locals o negocis. L’operatiu s’ha portat a terme en diferents punts de Catalunya, però moltes entrades s’han concentrat al Camp de Tarragona. També hi ha hagut registres a Barcelona, a les Terres de l’Ebre i al Maresme. En concret, hi ha hagut activitat a la ciutat de Barcelona i als municipis de Pineda de Mar, Vila-seca, Reus, Altafulla, Cambrils, Mont-roig del Camp, Salou, el Vendrell i l’Ampolla.
En aquest operatiu hi treballen agents de la Divisió d’Investigació Criminal (DIC). En l’últim mes, la policia ha fet quatre dispositius antidroga més a les demarcacions de Tarragona, Lleida i Girona.
Port de Tarragona