Denunciada a Barcelona una cuidadora que va robar joies i més de 40.000 euros a una dona malalta d’alzheimer de 91 anys

Els Mossos d’Esquadra recuperen part dels diners i de les joies sostretes i ho retornen a la víctima

Els Mossos d’Esquadra han denunciat per un delicte de furt una cuidadora, de 58 anys, de nacionalitat espanyola i que s’ocupava d’una dona de 91 anys, per sostreure-li joies i més de 40.000 euros que estaven guardats en el calaix d’un armari del pis on vivien.

La investigació es va iniciar després que la germana de la víctima, que convivia amb ella, va denunciar als Mossos la desaparició d’una gran quantitat de diners i joies. Els agents van fer les primeres gestions d’investigació van comprovar que la persona que cuidava a la víctima a casa seva havia realitzat diverses vendes de joies en establiments especialitzats. Immediatament van fer gestions amb els responsables del local els quals van certificar que les joies ja havien estat venudes.

Amb aquesta informació els investigadors van contactar amb la cuidadora per tal d’esclarir els fets i aconseguir recuperar els diners sostrets. La dona va confessar que havia estat autora dels fets i va explicar que els havia lliurat a la seva parella sentimental, motiu pel qual no els tenia en aquell moment. Els agents van fer gestions amb la seva parella i l’home va lliurar a la policia dos sobres amb 40.000 euros i una part de les joies. Les joies i els diners van ser retornats a la víctima i la cuidadora va quedar denunciada per delicte de furt a l’espera de ser citada judicialment.

 

Port de Tarragona