Segon accident de trànsit d’aquest diumenge en què perd la vida un motorista, aquesta vegada en Navès

ACN Barcelona .- Un motorista ha mort aquest diumenge al migdia en un accident a la C-26 a Navès (Solsonès). Segons informa el Servei Català de Trànsit, el sinistre ha tingut lloc al quilòmetre 120,4, on la motocicleta que conduïa l’home, de 70 anys i veí de Cornellà de Llobregat, ha sortit de la via per causes que encara s’estan investigant. Els Mossos han rebut l’avís de l’accident a les 12.38h, quan s’han activat tres patrulles dels Mossos i dues ambulàncies i l’helicòpter del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Amb aquesta víctima, són 20 les persones que han mort en accidents de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya.

 

Mor el motorista ferit greu després d’un accident a la C-32 a Cornellà de Llobregat

Port de Tarragona