Els Bombers de Barcelona rescaten amb ferides lleus un nen de sis anys que va caure per un forat de ventilació a la plaça Espanya

Aquest és el respirador on jugava el nen i que va cedir. / Google Maps

ACN Barcelona .- Un nen de sis anys va resultar ferit lleu dilluns en caure per un forat de ventilació d’uns quatre metres d’alçada a prop del número 3 de la plaça Espanya, segons ha avançat ‘La Vanguardia’ i han confirmat fonts municipals. Els Bombers de Barcelona van rebre l’avís a les 21.20 hores i van contactar primer amb tècnics de Fecsa Endesa, que van comprovar que no hi havia cables d’alta tensió i van desactivar igualment l’alimentació. Els Bombers van baixar llavors a rescatar el nen, que va ser traslladat a l’hospital amb ferides lleus pel Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Sembla que el nen es trobava jugant amb una germana quan un pivot que cobria el forat va cedir. El fet va crear inquietud en un bon nombre de vianants que es van apropar al lloc per intentar ajudar la família i rescatar el nen. Van utilitzar els seus telèfons mòbils per il·luminar el forat on, en un primer moment, es va deixar de sentir al nen, al fons. Posteriorment, va recuperar el coneixement i va ser rescatat.

Port de Tarragona