Detingut un home per atacar diversos mossos amb un ganivet a Barcelona

Mossos d’Esquadra de la comissaria de Sant Martí van detenir ahir per un presumpte delicte d’atemptat a agents de l’autoritat al mateix districte de Barcelona. El detingut no portava documentació i encara no ha pogut ser identificat.

Els Mossos d’Esquadra estaven fent un patrullatge quan cap a les 15.15 h han detectat un home que treia un ganivet en uns jardins del districte de Sant Martí propers a la Ronda Litoral i es comportava de manera sospitosa. Tot seguit, l’individu s’ha desplaçat caminant fins al passeig Marítim del Port Olímpic i davant el risc que el pogués utilitzar contra els vianants, els agents han decidit detenir-lo.

Durant la detenció, l’home ha intentat clavar el ganivet a un mosso, que l’ha pogut esquivar, però l’autor dels fets ha fugit corrent direcció el carrer de la Marina. En aquest punt, una altra patrulla l’ha acorralat i l’individu ha tret un altre ganivet i ha intentat agredir els agents. Finalment, els mossos l’han pogut reduir i l’han detingut. Cap agent ha resultat ferit.

El detingut passarà a disposició judicial durant les properes hores.

Port de Tarragona