Un mort en una empresa de Malgrat de Mar en caure-li a sobre la càrrega que transportava en un transpalet

La víctima tenia 32 anys i era veí de la mateixa localitat del Maresme

ACN Madrid.-Un home de 32 anys ha mort aquest divendres en una empresa de Malgrat de Mar en caure-li a sobre la càrrega que transportava en un transpalet. Els Mossos han rebut l’avís cap a les dues de la matinada. L’home conduïa un transpalet carregat amb material quan, per causes que s’estan investigant, la càrrega s’ha desestabilitzat i li ha caigut a sobre. Les unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques han atès la víctima i l’han traslladat a un hospital, on finalment ha mort. L’home era veí de la localitat del Maresme. Els Mossos han obert una investigació i ha posat els fets en coneixement del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia i del Departament de Treball.

Port de Tarragona